Étkeztetés információk

Tisztelt Szülők!

Szeretnénk néhány fontos információval segíteni a gyermekek étkeztetésével kapcsoltos ügyintézésüket.

Az étkezés megrendelésének feltételei:

Elsődleges feltétel a „Kérelem étkezéshez a 2022/23 tanévre” című megrendelőlap kitöltése.
Ezzel egyidőben kell kitölteni azt a nyilatkozatot, amelyben a szülő a gyeremekére vonatkozó kedvezményeket érvényesítheti. A szükséges dokumentumokat a Dabasi Köztétkeztetés weboldaláról tudja letölteni.

Amennyiben gyermeke kedvezményre jogosult, úgy a jogosultságot tanúsító okiratokat a beiratkozáskor be kell mutatni és azok érvényessége a beiratkozás napján nem lehet kevesebb 30 napnál. Ezektől eltérő esetben az étkeztetés csak teljes áron vehető igénybe.

Minden hónapban csak a következő hónapra lehet étkezést rendelni vagy lemondani, teljes hónap időtartamra. A megrendelés a lemondásáig folyamatos, havonta megújuló.

Az étkezés térítési díjának befizetési határideje aktuális hónap 15. napja, vagy tanév elején a beíratkozásnál a megadott időpont.
Amennyiben a befizetés nem történik meg időben, úgy a következő hónaptól a megrendelés nem újul meg, a hátralék beérkezéséig.

A gyermek hiányzása esetén a szülő köteles lemondani az étkezést (akkor is, ha a gyermek térítésmentesen étkezik)!.
A lemondás a következő formán teljesíthető (nem osztályfőnöknél, nem napközis nevelőnél):

  • személyesen az iskolában
  • emailben az etkeztetes@klai.hu emailcímen

Adott napon délelőtt 10 óráig lemondott étkezés a következő munkanapra értelmezhető. 10 óra után csak az adott nap utáni második munkanapra tudjuk a lemondást érvényesíteni. Ugyanez vonatkozik az esetleges lemondás utáni újrarendelésekre is.

Köszönjük, hogy figyelmesen elolvasták, és segítik a munkánkat!

Tamás Roland
intézményvezető