Ballagás információk

Tisztelt Szülők, Kedves Gyerekek!

Idén a járványügyi helyzet miatt május elején úgy döntött a tantestületünk, hogy külön tartjuk a Ballagást az alsó tagozatos tanévzárótól.
A Ballagás időpntja 2021. 06. 19 (szombat) 10.00 óra. Helye az iskola udvara.
Meleg várható, kérem a szülőket így készülni, a gyermekeket így készíteni! Bár az időjárás melegnek ígérkezik, eső esetén a rendezvény meg lesz tartva kinn, kérem, hogy ennek tudatában legyen mindenkinél esernyő. Szülők, rokonok jöhetnek korlátozás nélkül, ők egy számukra külön kijelölt részen tartózkodhatnak (járványügyi szabályok betartása mellett). Az ünnepség MINDEN FELSŐS tanuló számára KÖTELEZŐ! Érkezzenek időben! Alsó tagozatos gyermekek nem jönnek!
Aki valamilyen nyomós okból kifolyólag nem tud részt venni, külön írásbeli kérelmet küld a zoldsuli@kossuth-dabas.edu.hu e-mail címre! Ezt az osztályfőnökök ellenőrizik. Az ünnepségen a legjobb tanulók az intézményvezetőtől megkapják a jutalmukat, majd az osztálytermekbe (vagy van olyan Kolléga aki kinn tartja) vonulnak az osztályfőnökükkel, ahol mindenki megkapja a bizonyítványát, amit senki mással nem küldünk haza. Az át nem vett bizonyítványt a nyár folyamán ügyeleti időben (szerdánként 08.00-12.00 között) adunk ki SZÜLŐNEK, aki aláírásával igazolja azt a titkárságon!

Tisztelettel:
Tamás Roland
intézményvezető