Ballagás információk

Tisztelt Szülők! Kedves Gyerekek!
Tájékoztatásul közlöm a Magyar Közlöny 90. számában megjelent 250/2021. (V. 17.) Kormány rendeletet a 2021. évi ballagási rendezvények megtartásának feltételeiről. Ennek alapján hoztuk meg döntéseinket:

  1. 2021. május 25. napját követően a köznevelési intézmény nyitott épületen kívüli területein megszervezheti és megtarthatja a ballagást. Ezért mi az iskola udvarán tartjuk a ballagást. Sajnos nem mehetünk zárt térbe.
  2. A ballagáson a ballagó tanuló és az általa meghívott személyek vehetnek részt életkortól és koronavírus elleni védettségtől függetlenül. A meghívottak az intézmény zárt részeiben nem tartózkodhatnak. Nem korlátozzuk a vendégek számát, valamint nem kérünk védettségi igazolványt sem.
  3. A meghívottak és a ballagási rendezvény résztvevői az orrot és a szájat eltakaró maszkot kötelesek viselni. A részt vevő gyermekeknek, szereplőknek, valamint 6 éven aluli gyermekeknek nem kell.
  4. A ballagási rendezvény helyszínére történő belépés rendjét, a nevelési, oktatási intézmény zárt részein történő áthaladás rendjét a ballagáson mindenkinek be kell tartani. Ezt közzé tesszük időben.

Tisztelettel:
Tamás Roland
igazgató