Karácsonyi adománygyűjtés

Közeleg a karácsony ünnepe. Az előző évekhez hasonlóan most is gyűjtést szervez Dabas Város Önkormányzata a Dabasi Család-és Gyermekjóléti Szolgálat és Központ munkatársaival, valamint az intézmények közreműködésével közösen a rászoruló, hátrányos helyzetű családok számára. Köszönhetően az eddig is segítőkész szülőknek, mindig nagyon sok szép ajándék gyűlt össze, amit a város keretein belül megrendezett ünnepségen adunk át. Az idei évben a megemelkedett élelmiszerárak miatt csak és kizárólag tartós élelmiszereket gyűjtünk. A cukor, liszt, olaj, tészta stb. mellett nagy szükség lenne kész ételeket tartalmazó konzervekre,  a gyerekeknek csokoládéra, kekszre, szaloncukorra.

Az adományok 2022. december 1-én csütörtökön  kerülnek elszállításra az intézményekből a Dabasi Család-és Gyermekjóléti Szolgálat és Központba, ahol csomagolják őket és december 10-én szombaton kerülnek átadásra a rászoruló családok részére. 

Az „Értékvédelem Évében” kérjük a szülőket, hogy csatlakozzanak hozzánk és idén is tegyük szebbé a dabasi hátrányos helyzetű  gyermekek, családok karácsonyát!

Az adományokat le lehet adni iskolánk portáján, az osztályfőnököknél, valamint az igazgatói irodában.

Tisztelettel:
Tamás Roland
intézményvezető